Aktiviteter i klubben

Dykkerklubben BLOP har aktiviteter som passer til de fleste dykkere.

Socialt samvær:

Socialt Samvær er en meget vigtigt del af klublivet. Dykkerklubben BLOP har eget klubhus. Vi har klubaften hver onsdag fra ca. kl. 20.00, hvor vi snakker dykning, ordner grej eller ser måske en film. Dykning er fast hver søndag kl. 10.00, i sommerperioden også onsdag kl. 17.00. Endvidere afholdes en del arrangementer, hvor den ikke dykkende del af familien også kan deltage, f.eks. pinsetur, julefrokost, fastelavn etc.

Et billede fra en hyggelig aften i klubben
To dykkere på vej op efter et stranddyk

Stranddykninger:

Typisk når vi tager på stranddykninger, så bliver dette gjort via områderne som befinder sig omkring lillebælt

Dykning fra båd:

Klubben har en landevejstrailer samt RIB båd med 130 hk motor. Det er nemt at tage den med på korte ture i nærområdet eller på længere ture som klubben arrangere en del af. Båden kan benyttes gratis af klubbens medlemmer. Det kræves dog, at man opfylder klubbens regler for brug af båden (se checkliste)

Båden Sussie i lillebælt taget med drone
To dykkere igang med at dykke ved et vrag

Vragdykninger:

Klubben arrangere tit vragdykninger, som enten sejles ud til med vores egen båd. eller fra en større kutter. Oftest bliver der sat en hel dag eller weekend af til dykning på vrag, som ligger længere væk.

Svømmehalsdyk:

Vi benytter Fredericia Idrætscenters svømmehal. Dette sker hver mandag fra kl. 20.00 – 21.30. Det er her en del af uddannelsen foregår.  Mange kommer dog også for motionens skyld, samt det sociale samvær der er.

Adresse : Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia

En dykker igang med rengøring i svømmehal